dimecres, 29 de maig del 2013

La paella popular en imatges

A continuació us deixem algunes fotos de la paella del diumenge 26 de maig. Només esperem que us ho passéssiu d'allò més bé. Gràcies a tots per la vostra assistència i per la vostra col·laboració, sense vosaltres no hauria sortit tan bé.

















Els nostres pirates!

Aquest últim cap de setmana hem estat molt ocupats! Tot va començar divendres amb l'hora del conte, en què la Gemma i l'Eva de la Biblioteca dels Monjos ens van explicar uns contes de pirates i després cada nen i nena es va poder fer una màscara pirata.

Us en deixem algunes fotos.





dimecres, 22 de maig del 2013

Diumenge, per dinar paella!

DIUMENGE, DIA 26, OBRIREM LES PORTES DE LA SALA PERQUÈ PUGUEU AGAFAR LLOC A PARTIR DE LES 10.30 HORES DEL MATÍ.

US DEMANEM ORDRE I PACIÈNCIA PERQUÈ ENTRE TOTS SIGUI MÉS FÀCIL.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!


Fotos del tast





diumenge, 19 de maig del 2013

Ara va de contes

Després de tenir un parell de jornades dedicades als adults amb el tast de vins i caves, ara és el torn dels infants. Aquest divendres tenim una cita amb les noies de la biblioteca dels Monjos que vindran a explicar-nos contes de pirates i a fer un taller amb la canalla. Si teniu fills, veïns, amics, a qui pugui interessar, no dubteu a convidar-los-hi, és obert a tothom!


dimecres, 15 de maig del 2013

Una bona estona tastant vins

Dijous passat vam començar el Curs de tast de vins, que continuarem i acabarem demà dijous. Vam poder disfrutar d'una bona estona aprenent diverses coses sobre els vins i les seves característiques, l'olor, el gust, etc.

Us deixem com a mostra algunes fotos (perdoneu que no siguin gaire bones...) perquè tothom pugui comprovar que no ens vam passar i no vam emular els jugadors del Barça a la rua d'aquest dilluns!

Ens veiem demà i ho acabem d'arrodonir amb el tast de vins negres i caves. No hi falteu!!!